Hos Hobbycentret finder du tegnepapir i høj kvalitet i flere forskellige størrelser og tykkelser. Tegnepapir kan anvendes til en lang række forskellige slags tegnestile som for eksempel blyantstegninger, kul- og kridttegninger samt akvareltegninger. Find lige præcis det tegnepapir, der passer til dine behov hos os.

125,00 DKK
Model/varenr.: 93039
Model/varenr.: 97-791013
Model/varenr.: 102610
Model/varenr.: 102611
Model/varenr.: 102612
Model/varenr.: 97-221132

Hvilken type papir skal jeg vælge?

Når det kommer til at vælge tegnepapir, der fungerer godt for dig, skal du overveje tre forskellige ting. 

Størrelsen

Ønsker du at kunne have dit tegnepapir med på farten, hvis du tegner på museer, eller hvis du tegner bygninger, kan du med fordel købe tegnepapir i A5 størrelsen, som passer ned i mindre tasker. Kan du godt lide at have plads på dit tegnebræt, anbefaler vi, at du bruger tegnepapir i A3 eller A4 størrelsen. 

Tykkelsen

Tegnepapir leveres i forskellige antal gram pr. side såsom 90 gram eller 120 gram. Jo tungere papiret er, des kraftigere er det. Et tungere og dermed kraftigere papir egner sig godt til dig, som tegner med kul eller kridt, eller til dig, som visker ud ofte. Når papiret er kraftigt, er det mindre tilbøjeligt til at gå i stykker. 

Spiralryg

For at gøre tegne-oplevelsen mere bekvem for dig, kan det være en god idé at købe tegnepapir i en blok med en spiralryg. Spiralryggen holder fast på dine ark, hvor en limet ryg kan risikere at falde fra hinanden efter brug. Du kan hurtigt og nemt bladre igennem dine tegninger samt holde arkene fra at falde tilbage på plads, når du har en tegneblok med spiralryg. 

Tegnepapir der ikke falmer

Hos Hobbycentret finder du professionelt tegnepapir, som er syrefrit. Når tegnepapir er syrefrit falmer det ikke, og det bliver ikke gulligt med tiden. Når du investerer i ordentligt tegnepapir passer du derfor godt på dine tegninger. Få den bedste start muligt med lækkert tegnepapir fra Hobbycentret.