Smykketænger er et musthave til alle, som holder af at lave deres egne smykker. Hos Hobbycentret finder du både fladtænger, rundtænger, knivtænger samt bidetænger, der alle kan hjælpe dig med at forme dine smykker præcis efter dine ønsker. Alle vores smykketænger leveres med bløde håndtag for en god ergonomisk oplevelse.

45,00 DKK
Model/varenr.: 60080-5090
45,00 DKK
Model/varenr.: 60080-5089
Model/varenr.: 60080-5091
45,00 DKK
Model/varenr.: 60080-5088
Model/varenr.: 60080-5092
45,00 DKK
Model/varenr.: 60080-5057

Opbyg dit eget sæt smykketænger

Når det kommer til at lave smykker er en enkelt smykketang ofte ikke nok, da tænger alle har forskellige funktioner. Med et sæt af funktionelle og holdbare smykketænger, kan du forme dine smykker lige præcis, som du vil have dem uden at få sved på panden. Forskellige tænger har forskellige funktioner, som du finder beskrevet her:

  • En bidetang bruges til at klippe materialer over såsom kæder eller ståltråd.
  • En knivtang bruges ligeledes til at klippe stærke materialer over.
  • En rundtang bruges til at forme materialer, såsom ståltråd.
  • En fladtang bruges til at presse materialer, opsamle for eksempel små perler eller til at fastholde tråd.
  • En spidstang bruges til at fastholde eller bøje materialer.

Smykketænger til detaljerne

En smykketang er en kæmpe hjælp til at sørge for, at alle detaljerne er i orden på dine smykker. Der, hvor det er svært at komme til med fingrene, kan en mindre fladtang hjælpe med at bøje for eksempel låse på plads. Skal du sætte små perler på en mindre tråd kan smykketænger hjælpe med at gøre processen nemmere, så du undgår svedige hænder og perler, der smutter alle vegne. 

En smykketang til begynderen

Er du lige startet ud med at lave dine egne smykker, og ønsker du at starte småt ud, kan vi anbefale at starte med at investere i en universaltang, som både kan klippe og bøje samt fastholde materialer. 

Ligegyldigt hvor du er i din proces, er der med garanti en smykketang hos Hobbycentret, som kan assistere dig med at lave de smukkeste kreationer. Find dit sæt af smykketænger hos os allerede i dag.