Dies Dan Computer

90,00 DKK

Dies måler ca.:

 • Rektangel med afrundede hjørner: 14,8x10,5 cm
 • Keyboard: 13,5x5,3 cm
 • Mus: 5,7x3,2 cm
 • Grats!: 3,7x1,5 cm

 

Model/varenr.: 59-7935

Computeren fra Dan Dies passer perfekt til at lave dine egne gamer kort til alle aldre - f.eks. ved at bruge computeren til at dekorere et kort eller til at lave selve kortet. Brug f.eks. tastaturet til at lave en anderledes baggrund på et kort eller lav hele kortet om til en computer.

  Computer kort:
 1. Skær din kortbase ved at placere den afrundede rektangel så skæret lige nøjagtig IKKE skærer folden i dit papir. Brug f.eks. grå karton.
 2. Placer keyboard og touchpad på den ene side af kortbasen og skær dem ud så du har 2 huller i din base.
 3. Brug keyboardet 2 gange på den anden side af kortbasen så du får en smal ramme rundt til skærmen. Nu har din kortbase 3 huller. (eller du kan bruge en skærekniv til at skære hullet i forsiden af kortbasen.)
 4. Skær keyboardet en gang mere i f.eks. sort eller den farve du vil have tasterne i.
 5. Skær 3 afrundede rektangler - 2 i den samme grå som kortbasen og 1 sort (eller hvad du vil have på skærmen - f.eks. kan et billede også bruges).
 6. Lim den ene grå rektangel fast til bagsiden på den sorte(evt. billede). og lim dem så på kortbasen så billedet ses inden i kortet.
 7. Lim den sidste grå rektangel til bagsiden på kortbasen. Brug derefter en af tastatur udskæringerne som skabelon for at lime tasterne på plads.


Perfekt til både fødselsdag, konfirmation eller måske en invitation til en spilleaften?