Læringssæt – Vævning

199,95 DKK

ndhold: Væv (usamlet), lim, 6 m trendsnor, kam, garnnål samt garn i forskellige farver og kvaliteter – i alt 30 m garn..

Lær at væve med dette læringssæt, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang. Scan QR-koden, og bliv guidet trygt igennem undervisningen, hvor du lærer forskellige væveteknikker og basiselementer inden for vævning. Til sidst står du med et færdigt ophæng.

Lær at tråde væven, 4 forskellige væveteknikker og hvordan man afslutter væven. Med en udførlig video guider vi dig igennem aktiviteten og teknikkerne, så du får hjælp til at mestre vævning.

Det færdige arbejde kan bruges som ophæng - enten hvor man udnytter trævæven som ramme, monteret på en plade og ramme eller på en pind. Fordyb dig i vævning med hjælp fra video, udleverede materialer og vejledning. Du opnår basisviden om vævning, så du efterfølgende selv kan afprøve flere teknikker. Sættet henvender sig til unge såvel som voksne, som gerne vil introduceres til vævning og teknikken bag, men som måske ikke er kommet i gang endnu. Her får du den fornødne hjælp og vejledning til at mestre vævning på egen hånd fremadrettet.

Model/varenr.: 42301